Mijn werk

Boeken

/ 01

De prinses die alles had

Een modern sprookje waarin de prinses – net doordat ze alles heeft – een bore-out nabij is en de koning er lustig op los swipet met zijn nieuwe smartphone, met alle gevolgen van dien. Een knotsgek verhaal voor jong en oud.

/ 02

Duveltje Dok

Duveltje Dok, een niet alledaags duveltje, weet als geen ander met lijm om te gaan. Op een dag wil hij de hemel verkennen, maar… verdient hij die wel? Een hartverwarmend verhaal over de zoektocht naar het goede.

/ 03

Maarten en de magie van de mantel

Het ware verhaal – weliswaar met een komische noot – achter de figuur Sint-Maarten, die we nu allemaal kennen als de grote kindervriend.

/ 04

Prinses Pruilsnuit

Een grappig fabelsprookje waarin – net zoals in het echte leven – de liefde overwint en uiteindelijk zelfs het meest verzuurde hart zoetig laat smelten.

/ 05

Prins Oliebol

Een ontroerend sprookje over (moeder)liefde (of het gebrek eraan), dat ook toont dat uiteindelijk alles goed komt wanneer men zijn hart volgt.

/ 06

De prinses die alles had, zelfs genoeg van haar ridder

Vervolgverhaal op het bekroonde ‘De prinses die alles had’. De prinses is getrouwd met haar ideale ridder. Maar de ridder blijkt niet zo ideaal te zijn als iedereen denkt. Ze heeft genoeg van zijn enerverend gedrag en zet hem aan de deur.

/ 07

Kleine Pan

Maak kennis met Kleine Pan, een jonge chimpansee. Een spannend verhaal over moed en zelfvertrouwen en over hoe groot klein kan zijn.

/ 08

Kleine Pan en de droomsteen

Vervolgverhaal op ‘Kleine Pan’. De jonge held vindt in het bos een vreemde steen. Een steen die ervoor zorgt dat wat je droomt, ook echt gebeurt.

/ 09

Reflecties

Een dichtbundel met nostalgische mijmeringen over vervlogen jaren en souvenirs van toen, over liefde en passie, en met enkele heikele hedendaagse thema’s.

/ 10

Vrede is de mooiste kleur

Een doe- en denkboek met zes meeslepende verhaaltjes en een groot aantal inlevingsopdrachten en spelletjes voor jezelf of om samen met anderen uit te voeren.